HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

View unanswered posts
 

RootClan

 
Last Posts
No new posts

CAMP

Het kamp van RootClan is midden in de jungle. Het is dichtbegroeid en de Dens zitten tussen de wortels van grote bomen, in holen in de bomen of tussen dichte, dicht begroeide takken. De Dens zitten dus hoog en laag, waardoor de RootClan katten erg goed moeten kunnen klimmen.

An eaves- drop (...
Mon Feb 03, 2020 11:06 pm
Fernkit View latest post
No new posts

JUNGLE

Zo'n beetje het gehele RootClan gebied is jungle. Het is overal dicht begroeid. Als outsider zul je er snel verdwalen en alleen RootClanners kunnen zich snel door het gebied verplaatsen, mede door de bomen met hun dikke takken. Je kunt er goed op lopen en rennen en er is veel prooi te vinden, waaronder allemaal gekke vogels. Ook op de grond kun je een muisje vinden, maar het zit ook vol met insecten. Pas op dat je niet op een mierenspoor stapt.

Lost Paradise
Mon Feb 10, 2020 8:16 pm
Leafstar View latest post
No new posts

WATERFALL

Midden in de rivier die door de Jungle stroomt, is een steile helling. Hier ontstaat de grootste waterval in RootClan territorium. Het geluid van het vallende water is al van ver te horen. Katten die in het water belanden en met het water mee worden gesleurd overleven dit meestal niet. Het is een prachtig gezicht en rondom de waterval is een klein meertje. Hier kun je rustig drinken.

No new posts

CLIFFS

Dicht bij het gebied van TideClan, is plots een klif. Pas op dat je er niet opeens afrent, want de bebossing wordt niet minder naarmate je de klif nadert. Je hebt wel een prachtig uitzicht over TideClan en het grote water. Af en toe zul je een watervalletje zien en sommige bomen groeien vanuit de klif omhoog. Voor wie durft kun je daar ook zitten, maar het is zeker niet aangeraden. De Cliffs zijn vooral gelegen aan de zijkant van het eiland. In de diepe afgrond is dus meestal water te vinden, met vervaarlijke rotspartijen.

Everything goes...
Thu May 21, 2020 5:05 pm
Heavycrown View latest post
No new posts

BURNT FIELD

De Burnt Fields is een plaats met een pijnlijke geschiedenis. Nog niet lang geleden was hier het Camp van RootClan. Na een heftige bosbrand, staan hier enkel nog een aantal verbrande boomstronken. Over een paar jaar zal hier weer nieuw bos groeien, maar voor nu is de plaats slechts een herdenkingsmonument voor een zwarte pagina in de RootClan geschiedenis.

RootClan Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies