Warrior Cats
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

 

 Expectations ( Dark)

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Otterstar
Administrator
Otterstar


Posts : 14
Join date : 2020-01-24

Expectations ( Dark) Empty
PostSubject: Expectations ( Dark)   Expectations ( Dark) EmptySun Jan 26, 2020 10:49 pm

Was dit de juiste steen? De steen waar de Tideclan leader's al voor generaties lang op zaten? De kater zuchte, hij wist het niet. Hij kon zich niet eens de laatste keer dat hij naar een gathering ging herinneren. Skimmerstar had geleerd hem niet mee te nemen op de harde manier. Dat herinerde de kater zich nog maar al te goed. Hoe hij manen geleden als aprentice het gehele arsenaal aan geheimen van Tideclan dood leuk aan alle clans had lopen te vertellen. Ja, werkelijk een ware zwarte bladzijde van zijn verleden. Skimmerstar was razend geweest, nog nooit had hij een kat zo boos gezien, nog nooit hadden ogen hem zo veel nachtmerries gegeven en nog nooit heeft hij zoveel teken gezien als toen. De gedachten alleen al forceerde rillingen langs zijn rug, langs zijn gehele lichaam. Maar toch ondanks dat alles stond hij hier nu, als leader, op misschien de verkeerde steen. Hij was naar de Stone hill gelopen om hopelijk er aan te wennen, om te oefenen voor zijn eerste clan gathering, oh wat vond hij het spannend. Hij wist hoe iedereen over hem dacht, hij wist hoe erg zijn eigen clan hem haatte en hoe grootte mislukking hij was.. maar hopelijk...hopelijk maakte de meeting alles goed...en hopelijk stond hij dan op de goede steen..

_________________
Expectations ( Dark) 7PxL1XZ
Back to top Go down
View user profile
Darkstar
Administrator
Darkstar


Posts : 34
Join date : 2020-01-08

Character sheet
Gender: Female
Rank: Leader
Quote: get outta ma swamp

Expectations ( Dark) Empty
PostSubject: Re: Expectations ( Dark)   Expectations ( Dark) EmptyMon Jan 27, 2020 5:51 pmDarkstar

Waarom was ze hier? Op de plek die ze het meest verachtte?

Ze herinnerde haar eerste ervaring hier nog goed. Ze was nog maar net Apprentice. De rest van haar familie was twee manen eerder gestorven aan een onbekende ziekte. Haar vader, gek geworden van verdriet, had haar hier naartoe genomen. Ze voelde de druk van de vele generaties katten die voor haar hadden gestaan. Hij had haar streng toegesproken over verwachtingen, de verantwoordelijkheid die ze had, hoe ze hem niet teleur mocht stellen. Ze had hem willen tegenspreken, maar de woorden waren niet uit haar bek gekomen. Het dreigende figuur van haar vader torende boven haar uit. Eén verkeerd woord, en haar leven zou een hel zijn geworden.

Niet dat het daarna veel beter geworden was. Ze was weliswaar een goede Warrior geworden, maar was ze gelukkig? Voelde ze nog iets? Soms dacht ze dat ze een machine was. Een machine die enkel orders geeft, die straft, die niets voelt. Ze had moeten vechten voor haar leven, en nu lijkt het alsof ze er geen meer heeft. Haar vader had haar tot dit gemaakt, maar had ze zelf ook niet de schuld hieraan? Als ze had tegengestreden, was het misschien allemaal anders geweest...

En nu was ze weer hier. Verzonken in gedachten hadden haar poten haar hier gebracht. Ze zuchtte. Dit ging niet meer om haar. Haar Clan had haar nodig. Ze stond op het punt zich om te draaien, totdat haar oog viel op een interessant karakter.

"Otterstar?"
words: 250
extra: yeehaw bitches

_________________
Back to top Go down
View user profile https://warriorcats.goodforum.net
Otterstar
Administrator
Otterstar


Posts : 14
Join date : 2020-01-24

Expectations ( Dark) Empty
PostSubject: Re: Expectations ( Dark)   Expectations ( Dark) EmptyMon Feb 03, 2020 10:42 pm

Hij voelde ogen branden in zijn rug, iemand keek naar hem..hij wist het. De ijzerige geur van bloed en rotsen vertelde hem dat het een Boulderclan cat was, de ent katten. Ze begrepen humor niet was hem opgevallen, en laat dat nou het geen zijn waar hij goed in was...het enige waar hij goed in was..behalve vissen dan. Zachtjes bidden de kater op de goede steen te zitten, kun jij het je voorstellem? Een leader die gewoon op de verkeerde steen zit? beschamend op z'n minst. Misscihen als hij het negeerde zou het weggaan, yes dat moest het zijn. "Otterstar?" klonk het toen achter hem. ' ja maar dat is niet de bedoeling' dacht de bruine kater in paniek, wat the hell moest hij nou doen? wie was deze poes en hoe kende ze zijn naam? hij was nog maar net leader. Zachtjes schudde hij zijn bol kop, nieuws verspreide veel sneller tegenwoordig. Langzaam draaide de kater zich om tot zijn ogen vielen op een zwarte poes, ze was groter dan hem en ook al zat hij boven op een rots hij voelde zich nog steeds klein om haar heen...ze had iets..intimiderends merkte de kater op. Zachtjes slikte hij terwijl hij zijn staart beschermend over zijn pootjes legde " O-oh hoi..uh" mauwde hij met een nervouse lach " Boulderclan ..ay...moet echt " [i]k e i vervelend zijn daar" niet lachen otterstar niet lachen, verpest je eigen grap nou niet...

_________________
Expectations ( Dark) 7PxL1XZ
Back to top Go down
View user profile
Darkstar
Administrator
Darkstar


Posts : 34
Join date : 2020-01-08

Character sheet
Gender: Female
Rank: Leader
Quote: get outta ma swamp

Expectations ( Dark) Empty
PostSubject: Re: Expectations ( Dark)   Expectations ( Dark) EmptyWed Feb 05, 2020 8:35 pmDarkstar

Ze merkte al snel op dat de kater in paniek schoot. Zijn ogen sperden zich wijd open, en door zijn slechte postuur (pathetic) leek hij bijna kleiner dan zij, hoewel hij op een rots zat. Ze glimlachte zonder enige compassie en stapte op hem af zonder oogcontact te breken. Otter slikte, en legde zijn staart over zijn poten heen. "O-oh hoi..uh," ze keek vragend. Dit was leader van TideClan? "Boulderclan ... ay ... moet echt k-e-i vervelend zijn daar." Hij probeerde grappig te doen, maar Dark zag niets grappigs in deze situatie. Een beetje zielig was het wel. Hij probeerde duidelijk zijn lachen in te houden. "Ik dacht dat je grappig was." Ze ging zitten en haalde kort haar tong over haar borst heen. "Ik zou het bij het vissen houden, als ik jou was."
words: 136
extra: prrt

_________________
Back to top Go down
View user profile https://warriorcats.goodforum.net
Sponsored content

Expectations ( Dark) Empty
PostSubject: Re: Expectations ( Dark)   Expectations ( Dark) Empty

Back to top Go down
 
Expectations ( Dark)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warrior Cats :: Neutral Territory :: STONE HILL-
Jump to: