HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

View unanswered posts
 

Neutral Territory

 
Last Posts
No new posts

RIVER

RootClan en BoulderClan worden gescheiden door een snelstromende rivier. Schoon water is schaars, dus het is een veelbevochten gebied. Hoewel de rivier tegenwoordig neutraal gebied is, zijn er vaak nog kleine gevechten op en rond de oever. Pas dus op voor katten uit een vijandige Clan!

Casual Drink
Fri Jan 24, 2020 11:13 pm
Leafstar View latest post
No new posts

MANGROVES

De Mangroves zijn een van de prooirijkste gebieden op het eiland. In de bomen is goed te jagen voor vogels en in het water tussen de wortels vindt je verschillende soorten vissen. Hoewel de Clans allebei denken dat het gebied bij hen behoort, zul je er toch katten van de twee Clans vredig zien jagen. RootClanners in de bomen, TideClanners in het water.

A fine balance i...
Wed May 20, 2020 10:03 am
Leafstar View latest post
No new posts

SWAMP

GET OUT OF MA SWAMP

Wet pawzies
Wed Feb 05, 2020 10:33 pm
Winterpaw View latest post
No new posts

STONE HILL

Op een open plek waar de drie Clans aan elkaar grenzen, staat een grote verzameling stenen. Hier houden de Clans iedere maan vergadering. Ook kun je hier vrienden uit andere Clans veilig ontmoeten.

Expectations ( D...
Wed Feb 05, 2020 8:35 pm
Darkstar View latest post
No new posts

STARLAKE

In een grot diep in BoulderClan gebied ligt een ondergronds meer, omringd met mysterieuze kristallen. Katten kunnen hier contact maken met StarClan. Omdat dit zo'n belangrijke plek is, hebben alle katten hier vrije doorgang naar.

Neutral Territory Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies