HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

View unanswered posts
 

Mountains

 
Last Posts
No new posts

WOODS

Een deel van de bergen is begroeid met bos. Hier begint het territorium van de Climbers, de katten die uit de Clan gestapt zijn. Het bos zit vol met prooi, maar de hellingen worden steeds steiler naarmate je dieper de bergen in gaat. Je kan niet goed in de bomen klimmen.

No new posts

MOUNTAIN PASSAGES

Dit zijn de grootste en meest begaanbare paden in de bergen. De Climbers maken hier het meest gebruik van, maar pas op, want ze kunnen erg territoriaal zijn. Soms zal je ook moeten oppassen voor de gevaarlijkere paden, naarmate je dieper de bergen in gaat.

No new posts

VULCANO GROUNDS

In de bergen heb je een vulkaan, die momenteel slapende is. In het verleden is hij wel een keer uitgebarsten, maar voor enkele jaren is het rustig geweest. Af en toe komt er wat rook uit, maar het vormt geen directe bedreiging meer. De grond om de vulkaan heen is leeg, maar erg vruchtbaar. Er groeien nieuwe plantjes waar knaagdiertjes zich graag tegoed aan doen.

No new posts

HIGHEST PEAKS

Als je het helemaal tot op de top van de bergen hebt gehaald, zul je beloond worden met een prachtig uitzicht. Het is echter niet zonder risico, want voor je het weet ben je naar beneden gedonderd. Pas op voor steile hellingen, diepe afgronden en ook voor roofvogels.

No new posts

CAVES

In de bergen zijn ook veel grotten. Sommige zijn groot, anderen zijn weer wat kleiner. Sommige grotten hebben doorgangen naar andere grotten en sommigen zijn soms zo groot dat ze ondergrondse meertjes hebben, soms zelfs met een klein watervalletje. Af en toe zul je een wat groter meer tegenkomen waar ook vis zwemt. Toch is het niet erg verstandig om er te gaan vissen of zwemmen, het water kan diep en verraderlijk zijn.

Mountains Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies