HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

View unanswered posts
 

BoulderClan

 
Last Posts
No new posts

CAMP

Het kamp van BoulderClan is gelegen in de Highlands. Ze hebben hun kamp opgebouwd in een stenen huisje dat daar al jaren staat. Katten weten niet wat het is en noemen het daarom het Stenen Nest (Stone Nest). Het is groot genoeg voor de Clan maar op warme nachten zullen sommige katten ook buiten de stenen muur slapen.

Duties for cutie...
Thu Feb 20, 2020 10:07 pm
Brambleberry View latest post
No new posts

HIGHLANDS

De Highlands vormen een groot gebied in BoulderClan territorium. Het is er rotsig met wat begroeiing, af en toe wat struikjes en soms een boompje. Het glooit maar er zitten ook rotsige stukken in waar je zult moeten klimmen. Katten die niet stevig op hun poten staan kunnen moeite hebben met dit gebied. Het waait er bijna altijd maar door de weinige beschutting kan het ook warm worden. Er is verspreid over de Highlands veel prooi te vinden.

Snifsnaf
Wed Mar 04, 2020 6:03 pm
Darkstar View latest post
No new posts

PEAK

Dicht bij de grens met RootClan, ligt een grote rotspartij. Na wat klimmen heb je het hoogste punt bereikt van BoulderClan's territorium. Je kunt over het gebied van RootClan uitkijken en voor de katten met een goed zicht kun je zelfs het kamp van TideClan zien liggen. Pas wel op dat je niet uitglijdt, want de val zul je niet overleven, of je verwond je ernstig.

No new posts

ROCKY HILLS

Aan de noordkant van het BoulderClan territorium ligt een enorm veld vol met kleine stenen. Het is de enige manier om verder de bergen in te kunnen. Op een paar nuttige planten na, groeit hier alleen onkruid. Ook is prooi hier moeilijk te vinden. Zorg ervoor dat je je hier niet verwondt aan een van de scherpe stukjes steen!

No new posts

SLIPPY GRID

Dichtbij de TideClan grens ligt een klein, steil pad dat vol ligt met modder. Hier trainen apprentices van BoulderClan hun evenwicht. Ook kun je er kikkers vangen. Het is erg makkelijk om uit te glijden, dus raak niet te enthousiast.

BoulderClan Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies