HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

View unanswered posts
 

TideClan

 
Last Posts
No new posts

CAMP

TideClan's kamp bevind zich in een zeewrak. Het schip ligt op één van de grotere zandbanken in het water. Er is voldoende plek voor heel de Clan en de Dens zitten verborgen in de kamers van het schip. Een deel binnenin het schip stroomt regelmatig onder water, waar de kittens voor het eerst op een veilige manier leren zwemmen.

No new posts

OTTER ISLAND

Dit eiland is geducht. Alleen als het niet anders kan zul je een kat op dit eiland vinden. De otters die hier leven zijn erg territoriaal en zijn niet bang voor katten. Ze kunnen je lelijk verwonden en zelfs doden, dus pas ook op met zwemmen. De otters zijn vele malen sneller en zien je ook als prooi. Liefst dat je dus zo ver mogelijk hier vandaan blijft.

No new posts

SEAGULL ISLAND

Seagull Island is, zoals de naam al zegt, van de zeemeeuwen. Het is erg rotsig en er zijn veel zeedieren te vinden waar de zeemeeuwen zich te goed aan doen. Hoewel de meeuwen gemeen uit de hoek kunnen komen, is het toch een gewilde prooi voor de TideClanners. Meestal jaag je met z'n tweeën of meer op de vogels.

No new posts

SANDBANKS

De Sandbanks ontstaan als het water weer terug getrokken is naar het grote water. Je kan er wel op lopen, maar soms moet je ook oppassen dat je poot zich niet vast zuigt in het zand. Je vind er diertjes zoals krabbetjes en schelpdieren. Hoewel je hier prima je tijd kan vertoeven, moet je zeker oppassen voor het opkomende water. Voor je het weet is het weer op. De stroming is erg sterk en katten zijn niet opgewassen tegen het water. Zorg dus dat je er weg ben als het water weer opkomt.

Butterfly Belly...
Sun Feb 02, 2020 5:00 pm
Dappleheart View latest post
No new posts

BEACH

De Beach is een prima plek om even te rusten. Als het water laag is kan je er makkelijk lopen, maar het wordt vermoeiend als je je begeeft in het rulle zand. Zeemeeuwen zitten hier ook graag, vooral voor de frietjes. Die kunnen katten overigens niet eten! Het strand gaat echter al snel over naar de Jungle, waar de grens met RootClan ligt. Begeef je dus maar niet tussen de bomen.

TideClan Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies